HTML

1 hónap Japánban

Ez a blog azért készült,hogy biztosítani tudjuk az itthoni emberkékkel a kapcsolatot.Na és persze azért,hogy mások is betekintést nyerhessenek Japán világába:) Sok éve álmunk,hogy kijussunk Japánba,de egyikünk se gondolta,hogy egyszer ez megvalósul. Egy kisebb delegáció tagjai vagyunk és tanulmányút címszó alatt utazunk ki.Igyekszünk majd friss képeket felrakni és gyakran írni.Nagyon reméljük,hogy mindenki élvezni fogja a böngészést és sikerül nekünk is élményt szereznünk:) Majd ide töltjük a képeket: http://kep.tar.hu/szenszi/50593795#2

Naptár

június 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Friss topikok

  • Tenhira: @Muse: Szint úgy! Élvezet volt végig olvasni! ^^ Köszi, hogy olyan helyre írtátok, ahol mindenki e... (2009.11.09. 22:26) Curouka, Shoppinguruuu es Pizza bz Angi
  • Tenhira: "itt a leggagyibb telefon is talpat masszaroz..." : ĐĐ Elképesztő! Milyen szellemes hasonlat! ^^ -... (2009.11.09. 21:56) Wc, Furdo es egyeb finomsagok.... by ANGI
  • Satoo: húha..így olvasva a bejegyzéseket hát magam képzeltem a helyetekbe..biztos jó lehetett ez az egy h... (2009.03.31. 01:52) yokohama masodik nap
  • gwen: Jajj, örülök, hogy minden rendben és őszintén megrendültem a tényen, hogy ti esetleg megtanultok v... (2008.08.23. 17:04) Csokajsan by Angi
  • mun: hát ez megint olyan tökjó móka amit mesélhetsz akármennyire akármennyit, úgyis át kell élni :) amú... (2008.08.20. 02:05) esos napok yuzaban

Linkblog

2008.08.23. 13:29 -Juci-

Csokajsan by Angi

Sziasztok !

 

Az elozo bejegyzesemhez csak annyit, hogy kifelejtettem* a wc uloke melegedni kezd, amint raulsz.

Ez most a hidegrol jutott eszembe, ami bekoszontott. XD

Borzasztoan lehult a levego, a nagytobbsegnek faj is rendesen a feje a fronttol. Hozzateszem en is ezen szerencsesek koze tartozom.. Jucinak semmi baja, kiveve a gaba\hianyt, gondolom en ezt a hajnali nyogdecseleseibol, amiket almaban hallatott :)

na de nem kell semmi csunyara gondolni.. szeritnem csak rosszat almodott, meg nem nagyon pighentuk  ki magunkat. A furdes es a buszozas szamunkra a pihenes, akkor egy kicsit lehunyhatjuk a szemunket. Egyebkent 6 orat alszunk legjobb esetben.

Rengeteg programot szerveznek nekunk, voltunk peldaul tegnap SZOJABABSZURETEN.

CSudijo volt , kar, hogy szetfagytunk :)) meg a szojabab lattan mar a gyomrunk is kavarog, de ezen kivul komolyan jo volt dolgozni. Kb. 6 orat huztunk le , a feladatunk Jucival a zacskozas volt, ki kellett mernunk a friss, juzai szojabol egy megadott mennyiseget, es acskozni kellett.

A munkasok egyebkent ezert a napi munkaertkb. 8000 yent kapnak.. ( 1.5ttel kell szorozni)

Tegnap az elso eloadasunk is megvolt, szerintem mindenni nagyon szepen szerepelt. gergo, a meselo, aki egy kicsit egyebkent halkszavu, most rendesen meselt, a japanok is megertettek. Matyas kiraly es az igazat mondo juhazst adtuk egyebkent elo.

A ket kiraly is szuper  teljesitmenyt nyujtott, Juci, mint aranyszoru bari debutalt. En pedig mint a rendezo :)

A vegen pedig elenekeltuk a Sakura Sakura\t meg a jaszkunsagi gyerek vagyooookot.

8mindezt nepviseletben XD )

sikert aratott.. remelem jelolnek ezert az oszkarra.

Juci most egyebknet furdozik, remelem meg sokaig, mert akkor meg tudok irni. Utana mennem kell, es valoszinuleg fekszunk le aludni.

Ma megneztuk a Csokaj\hegyet, nagyon szep, hegyetmasztunk ugyebar...(ami annyit tesz, hogy felvittek busszal , es 20 percet masztunk hegyet XD )

a tengerhez is lementunk, de akkora viharlett, hogy megtiltottak a strandolast. (hozzateszem, 1 embert sem lattunk)  Juci, Kleo, Dora, Eszter . Lynn meg en talaltunk egy kiscicat, akit en  Loui/nak neveztem el, es a lanyok vele maradtak, en nem birtam ki, es kisetatama  molora Nikivel, Pistivel, Akossal , Jozsibacsival. Hat engem majdnem lefujt  a szel..es azok a hatalmas hullamok. XD na de gyonyoru volt.

 

Ezen kivul mindennap megfordulunk a kommuniti cwenterben, ahol hatalmas tornaterem van, es kepzeljetek el.. EN SPORTOLOK XD

a japanok eszmeletlen mit ki nem hoznak az emberbol.. mega  vegen ropizni is megtanulok :)

Juci inkabb a tollasra kattant ra a kis jappi fiukkal XD (szoszerint kcisik)

Miutan ma Louitol szomoru bucsut vettek a  lanyok, a busz visszavitt minket a kommuniticenterbe, es oda jottek ertunk a csaladjaink.

Aranyos ez a csalad is, de Jukariek nagyon hianyoznak nekunk. Mikor elmegyunk a nagy Totii kapu meleltt, mindig szomorkodva nezunk oda. (arra kell menni Jukariekhoz)

A csaladunk egyebkent zeneszcsalad. a noverke eloadott nekunk elektromos herkentyun egy csomo mesezenet, a hugi pedig zongorankiserte anyukajat (korusvezeto)

aki enekelt.

 

Lassan menni kell furdeni, ugyhogy elkoszonok mara.

Joejszakat ( itt 20.28. van)

es nagy puszi mindenkinek. Mar nagyon hianyoztok !

 

 

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://sensi.blog.hu/api/trackback/id/tr10629110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ecsí63 (törölt) 2008.08.23. 16:09:04

örülök, h jól vagytok:)nemsoká suli, már nagyon várom a sok tanulást:S(nah persze)^^télleg jöttök pénetken suliba?örülök, mert így közelebb az élménybeszámoló napja:)várunk nagyon, hiányoztok!

szülém 2008.08.23. 16:35:37

Kicsi lányok nagyon örülök hogy sportoltok , remélem ez meg marad később is. Nagyon hiányzol puci,barbi nem sokat játszik velünk,sokat gondolunk rád, vágjuk a centit.Nagyon Nagyon sok pusz.

gwen 2008.08.23. 17:04:35

Jajj, örülök, hogy minden rendben és őszintén megrendültem a tényen, hogy ti esetleg megtanultok valamilyen labdajátékot XD *kukiii* Nagyon várunk benneteket haza, már nagyon hiányoztok ám O.o ((és ilyen wc kell ide iiiiiiis >.
süti beállítások módosítása